Advertisement

Απεργια Πνο - Eidhseis Me 8ema Apergia Pno / Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα.

Απεργια Πνο - Eidhseis Me 8ema Apergia Pno / Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα.. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία εξήγγειλε η εκτελεστική επιτροπή της. Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την ερχόμενη πέμπτη (3/6) και από ώρα 00:01 έως… Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία.

Η διοίκηση της πνο καλεί επίσης τον σeεν και τις λοιπές εφοπλιστικές οργανώσεις να αναλογισθούν τις ευθύνες τους απέναντι στους. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων της πνο, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της απεργίας της πνο. Την απεργία είχαν εξαγγείλει τα 13 σωματεία ναυτεργατών της πνο. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης.

Apergia Pno Demena Gia 24 Wres Ta Ploia Thn Tetarth Protipress H Hlektronikh Sas Enhmerwsh
Apergia Pno Demena Gia 24 Wres Ta Ploia Thn Tetarth Protipress H Hlektronikh Sas Enhmerwsh from protipress.gr
Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία εξήγγειλε η εκτελεστική επιτροπή της. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. «στο μακρύ κατάλογο των εκβιαστικών μεθοδεύσεων των εφοπλιστών και των επαίσχυντων αποφάσεων των πρωτοδικείου πειραιά, όπως και η σημερινή, που έκρινε την απεργία των. Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της απεργίας της πνο. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. Υπενθυμίζεται ότι το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά είχε κρίνει παράνομη και την απεργία που είχαν εξαγγείλει οι.

Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της.

Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Τροποποιήσεις δρομολογίων λόγω της απεργίας της πνο. Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων της πνο, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: Στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 μαΐου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Υπενθυμίζεται ότι το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά είχε κρίνει παράνομη και την απεργία που είχαν εξαγγείλει οι.

Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Δε φαίνεται φως στο τούνελ, τουλάχιστον άμεσα, στις επαφές της κυβέρνησης με τους ναυτεργάτες καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) καταγγέλει τον υπουργό. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο.

Pno Dihmerh Panelladikh Apergia Apergia Sta Ploia Limnos Report Enhmerwtiko Psyxagwgiko Website Gia Thn Lhmno
Pno Dihmerh Panelladikh Apergia Apergia Sta Ploia Limnos Report Enhmerwtiko Psyxagwgiko Website Gia Thn Lhmno from www.limnosreport.gr
Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων της πνο, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 μαΐου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων αναφέρουν σε σημερινή κοινή. Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση.

Ο πρόεδρος της πεαθεν, λευτέρης σαριδάκης.

Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά. Η διοίκηση της πνο καλεί επίσης τον σeεν και τις λοιπές εφοπλιστικές οργανώσεις να αναλογισθούν τις ευθύνες τους απέναντι στους. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: Την απεργία είχαν εξαγγείλει τα 13 σωματεία ναυτεργατών της πνο. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 24ωρη απεργία στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό της αθήνας 24ωρη απεργία στο. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για αύριο τρίτη 4/9, με αφορμή την υπογραφή νέων συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Το πρώτο μήνυμα του μαχητή ερικσεν από το νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση για την κινητοποίηση. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 24ωρη απεργία στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό της αθήνας 24ωρη απεργία στο. Την απεργία είχαν εξαγγείλει τα 13 σωματεία ναυτεργατών της πνο.

Paranomh H Apergia Ths Pno Kanonika Oi Kinhtopoihseis H Efhmerida Twn Syntaktwn
Paranomh H Apergia Ths Pno Kanonika Oi Kinhtopoihseis H Efhmerida Twn Syntaktwn from www.efsyn.gr
24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: Όλες οι ειδήσεις για απεργια πνο. Δε φαίνεται φως στο τούνελ, τουλάχιστον άμεσα, στις επαφές της κυβέρνησης με τους ναυτεργάτες καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) καταγγέλει τον υπουργό. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 μαΐου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Να περιφρουρηθεί η απεργία στα πλοία. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία εξήγγειλε η εκτελεστική επιτροπή της.

Απεργία της πνο την τετάρτη ενάντια στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. «παρά τις συνεχείς πιέσεις και διαμαρτυρίες και τις αντίστοιχες υποσχέσεις των αρμοδίων, τα προβλήματα όχι μόνον δεν επιλύονται, αλλά εξακολουθούν. Απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 24ωρη απεργία στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό της αθήνας 24ωρη απεργία στο. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9: Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. «στο μακρύ κατάλογο των εκβιαστικών μεθοδεύσεων των εφοπλιστών και των επαίσχυντων αποφάσεων των πρωτοδικείου πειραιά, όπως και η σημερινή, που έκρινε την απεργία των. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων της πνο, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Υπενθυμίζεται ότι το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά είχε κρίνει παράνομη και την απεργία που είχαν εξαγγείλει οι απεργια. 24.09.2019 | 08:13 απεργία μμε 24/9:

Posting Komentar

0 Komentar